Rafaello de casă + de post+ cea mai simplă rețetă

Dragilor, doresc să împărtășesc cu voi cea mai simplă rețetă de Rafaello pe care o puteți face în casă împreună cu copilul dvs, prima dată, apoi copilul de la 7 ani în sus o poate face singur.

Eu am făcut+o atât pentru uzul personal, cât și în terapiile cu copiii. De exemplu, am considerat că de 1 iunie, anul acesta, decât să cumpăr niște Rafaello de la magazin sau să le fac singură înainte, am preferat să+i ofer o experiență memorabilă băiețelului cu care aveam terapie, în acea zi, și să le facem împreună.

În terapia pe care am creat+o, unul dintre obiective este să învăț copilul să pescuiască, nu să-i ofer peștele gata prins.

Așa că să purcedem.

Aveți nevoie de doar 3 ingrediente:

+ nucă de cocos: cât intră

+miere: 1 sau 2 linguri

+iaurt vegetal, 150 de gr

Pentru interior, mai sunt necesare alune de pădure. (câte 1 alună pentru fiecare Rafaello)

Nucă de cocos este nevoie și pentru faza finală.

Dintr+un iaurt de 150 de gr. ies aproximativ 15 bucăți de Rafaello. Depinde foarte mult cât de mari doriți să faceți biluțele. Dacă faceți pentru o sărbătoare / petrecere, dublați / triplați cantitățile în funcție de numărul de persoane care vor servi bomboanele.

Mod de preparare:

Se amestecă cele 3 ingrediente bine până se pot strânge în pumn și se fac biluțe. Nucă de cocos se adaugă până se pot forma biluțe, atâta cât intră. După ce ați făcut biluța, introduceți în interior o alună de pădure și refaceți un pic biluța. Apoi, se dă prin nucă de cocos și deja ați terminat+o pe prima. Atât e de simplu!

Implică copilul și învață+l să+și facă singur un dulce mult mai sănătos decât alternativa din magazin!

Spor!